Szolgáltatásaink

Szájsebészet Győr


Fogászati kezelések során előfordulnak esetek, amikor szájsebészeti kezeléseket kell alkalmazni. Bár a szájsebészeti eljárások radikálisabbak a hagyományos fogászati eljárásoknál, szakértő kezek között mégsem kell félnie. Kezeléseinket megelőzően részletes állapotfelmérést és kezelési tervet készítünk, így előre felkészülhet a beavatkozásra. Bár valóban sebészeti beavatkozásról van szó, az általunk alkalmazott modern érzéstelenítő eljárásoknak köszönhetően nem kell tartania a kellemetlenségektől. A szájsebészeti kezeléseket követően különösen ügyelni kell a szájhigiéniára. A szájsebészet Győr területén fájdalommentes, hiszen szájsebész szakembereink teljes körű tájékoztatással szolgálják mielőbbi gyógyulását, valamint a rendszeres ellenőrzések során nyomon követik állapotát!

Fogászati kezelés szájsebészet

Szájsebészet szolgáltatásaink Győrben:

  • Egyszerű fogeltávolítás (egy –és többgyökerű fogak)
  • Fogeltávolítás (több gyökerű)
  • Foggyökér eltávolítás
  • Sebészeti fogeltávolítás
  • Bölcsességfog sebészi eltávolítása
  • Gyökércsúcs eltávolítás
  • Ínyplasztika – ínykontúr módosítás
  • Arcüregzárás
  • egyéb szájsebészeti kezelés

Bölcsességfog szájsebészeti eltávolítása

A bölcsességfogak általában 18 és 25 éves korunk között jelennek meg, sokaknak megkeserítve a mindennapjait. A rossz irányban vagy “szűkösen” növő bölcsességfog gyulladást, irritációt, gyakran nagy fájdalmat és akár részleges vagy teljes szájzárat is okozhat. A bölcsességfogak növekedésének nyomonkövetése különösen fontos, hiszen egy röntgenfelvételből már előre sejthető, hogy okoz-e a későbbiekben problémát. Fontos tudni, hogy a gyulladt bölcsességfogat előbb gyulladáscsökkentővel kell kezelni, csak ezután következhet a fogászati vagy szájsebészeti eltávolítása. Hogy melyik módszerre van szükség nagyban függ a fog elhelyezkedésétől, a fog növekedésének irányától, és attól hogy a bölcsességfog mennyire törte át a lágy szövetet. A korszerű szájsebészet Győr területlén teljesen kockázatmentes, hiszen a kezelést szakképzett fogszakorvosaink végzik, akik részletesen tájékoztatni fogják az eljárás menetéről és maximálisan törekedni fognak a fájdalom és egyéb kellemetlenségek minimalizálásáról!

Szájsebészet Győr

Arcüregzárás, más néven szinusz-zárás

Nagyobb szájsebészeti kezelés során megnyílhat az arcüreg így közvetlen kapcsolat alakul ki az arcüreg és a szájnyílás között. A színusz-zárás szükségessége előre jelezhető röntgenfelvétel készítésével, illetve a szájsebészeti beavatkozást követően gyorsteszttel (orr befogása és fújás). Ha megnyílt az arcüreg, kollégáink azonnal “takaró” lebenyt képeznek az ínyből, így bezárva a rést, elválasztva a arcüreget és a szájüreget. Fontos, hogy a zárás 24 órán belül megtörténjen, hiszen a fennmaradó résen az ételdarabok akár az arcüregbe is kerülhetnek gyulladást okozva. Ne tegye magát ki felesleges kockázatoknak, válassza a Dentys fogászati rendelőjét! Problémájával forduljon hozzánk, a Dentys szakemberei az Ön egészségéért dolgoznak!

Szájsebészeti kezelés a Dentys-től!

Foglaljon időpontot most! >> Foglalás <<

Szájsebészet Győr – Dentys rendelő