Szolgáltatások

Fogászati konzultáció

A Dentys saját fogászati minőségbiztosítási rendszere a garancia a teljes gyógyulására, ami már az első fogászati konzultáció alkalmával életbe lép. Részletes kezelési tervünket tartalmazó árajánlatunkkal nem fogják meglepetések érni. Tervezzen velünk, hogy fogászati kezelése és fogainak / szájüregének egészsége hibátlan legyen! Jelentkezzen be konzultációra a Dentys fogászatba!

Fogászati konzultáció Győr

Szájsebészet

Szakértelem, modern anyagok, gyors és pontos beültetés. A Dentys implantológiai megoldásaival teljes funkcionalitású, tartós és esztétikus új fogazatot kaphat. Kíméletes fogeltávolítás, sebészeti beavatkozások. Kerülje el a kellemetlenségeket, keresse szakértő fogászatunkat.

Szájsebészet Győr

Fogászati implantáció

A Dentys győri fogászatában gyors és fájdalommentes fogászati implantálást kínálunk, hogy egészsége és mosolya is teljes legyen! Keresse győri fogászatunkat a mielőbbi gyógyulása érdekében!

Fogászati implantáció Győr

Fogpótlások

Fogazata funkcionalitásában vagy esztétikájában sérült? Egyedi, az Ön fogazatához szabott megoldások a Dentys fogászati rendelőtől! Élethű, tartós fogpótlások, gyorsan és fájdalommentesen a természetes, magabiztos mosolyért! Fém-kerámia, nikkelmentes porcelán korona, cirkon korona és a legmodernebb megoldások!

Fogászati kezelés fogpótlás

Szájhigiénia

A hosszú távon egészséges fogazat és a megfelelő szájhigiénia elérése nagy odafigyelést és gondoskodást igényel. Szakszerű, biztonságos fogfehérítés, tömések, fogékszerek fogorvosi kontrollal a Dentys fogászati rendelőjében!

Szájhigiénia Győr

Esztétikai fogászat

Egészséges fogazat, ragyogó mosoly, önbizalom. Elszíneződött fogak, tömések a frontfogaknál, esztétikai hibák fogazatában? Bízza ránk fogazatának egészségét és mondja el magáról, hogy nem csak egészséges, de hibátlan is a mosolya!

Fogesztétikai kezelés

Gyermekfogászat

A gyermekek egészsége minden szülő számára az első és legfontosabb dolog. A Dentys gyermekfogászatán a gyors és fájdalommentes gyógyításon kívül sok-sok mosoly adunk. Mi is a legjobbat akarjuk gyermekének! Dentys gyermekfogászat!

Győri gyermekfogászat

Parodontológia

Jó esetben csak hallott a fogínybetegségről, rosszabb esetben már találkozott a rendkívül kockázatos betegség valamely tünetével. Ha ínye elszíneződött vagy vérzik, azonnal kérjen időpontot kollégáinktól!

Fogászati kezelések parodontológia

Gyökérkezelés

Amennyiben lehetséges, törekszünk eredeti fogazatának megtartására, melynek egyik módszere a gyökérkezelés. Az eljárással a mélyen szuvasodott vagy traumás fog is megtartható, tünetmentessé tehető. Mentsük meg fogait, válassza a Dentys fogászatát!

Gyökérkezelés, fogtömés

Műfogsorok

Műfogsor precízen, kényelmesen, biztonságosan. Vertex Thermosens rugalmas, antiallergén műfogsorok, hogy életét könnyebbé tegyük és önfeledten tudjon újra mosolyogni. Speciális műfogsorral kapcsolatos tudnivalók: Menta Dent.

Műfogsor Győr

Győri fogorvos

Hol van egy megbízható fogorvos Győr városában? Nap mint nap hangzik el a kérdés  fogászati problémában szenvedő és egészséges páciensek között is. A Dentys győri fogorvosait választva biztos lehet abban, hogy szakszerű, gyors és fájdalommentes ellátásban lesz része! Keressen minket, kérjen időpontot a Dentys fogászatába!

Dentys, győri fogászat fogorvosa