Szolgáltatások

Fogászati konzultáció

A Dentys saját fogászati minőségbiztosítási rendszere a garancia a teljes gyógyulására, ami már az első fogászati konzultáció alkalmával életbe lép. Részletes kezelési tervünket tartalmazó árajánlatunkkal nem fogják meglepetések érni. Tervezzen velünk, hogy fogászati kezelése és fogainak / szájüregének egészsége hibátlan legyen! Jelentkezzen be konzultációra a Dentys fogászatba!

Digitális 3D CT & panoráma röntgenfelvétel

A fogászat számos területén ma már elengedhetetlenül szükséges a röntgen-, CB-CT vagy teleröntgen felvétel. Legtöbbször a pontos kezelési terv felállításához vagy a kezelés utáni kontrollhoz kell a felvétel. Minden esetben az a cél, hogy az Ön mosolya tökéletes legyen, méghozzá hosszú-hosszú éveken át. A Dentys rendelőjében a legmodernebb készülékek és felkészült személyzet várja Önt!

Esztétikai fogászat

Egészséges fogazat, ragyogó mosoly, önbizalom. Elszíneződött fogak, tömések a frontfogaknál, esztétikai hibák fogazatában? Bízza ránk fogazatának egészségét és mondja el magáról, hogy nem csak egészséges, de hibátlan is a mosolya!

Fogpótlások

Fogazata funkcionalitásában vagy esztétikájában sérült? Egyedi, az Ön fogazatához szabott megoldások a Dentys fogászati rendelőtől! Élethű, tartós fogpótlások, gyorsan és fájdalommentesen a természetes, magabiztos mosolyért! Fém-kerámia, nikkelmentes porcelán korona, cirkon korona és a legmodernebb megoldások!

Szájsebészet

Szakértelem, modern anyagok, gyors és pontos beültetés. A Dentys implantológiai megoldásaival teljes funkcionalitású, tartós és esztétikus új fogazatot kaphat. Kíméletes fogeltávolítás, sebészeti beavatkozások. Kerülje el a kellemetlenségeket, keresse szakértő fogászatunkat!

Fogászati implantáció

A Dentys győri fogászatában gyors és fájdalommentes fogászati implantálást kínálunk, hogy egészsége és mosolya is teljes legyen! Keresse győri fogászatunkat a mielőbbi gyógyulása érdekében!

Parodontológia

Jó esetben csak hallott a fogínybetegségről, rosszabb esetben már találkozott a rendkívül kockázatos betegség valamely tünetével. Ha ínye elszíneződött vagy vérzik, azonnal kérjen időpontot kollégáinktól!

Gyökérkezelés

Amennyiben lehetséges, törekszünk eredeti fogazatának megtartására, melynek egyik módszere a gyökérkezelés. Az eljárással a mélyen szuvasodott vagy traumás fog is megtartható, tünetmentessé tehető. Mentsük meg fogait, válassza a Dentys fogászatát!

Műfogsorok

Műfogsor precízen, kényelmesen, biztonságosan. Műanyagalapú (akril) vagy Vertex Thermosens rugalmas, antiallergén műfogsorok, hogy életét könnyebbé tegyük és önfeledten tudjon újra mosolyogni.

Szájhigiénia

A hosszú távon egészséges fogazat és a megfelelő szájhigiénia elérése nagy odafigyelést és gondoskodást igényel. Szakszerű, biztonságos fogfehérítés, tömések, fogékszerek fogorvosi kontrollal a Dentys fogászati rendelőjében!

Gyermekfogászat

A gyermekek egészsége minden szülő számára az első és legfontosabb dolog. A Dentys gyermekfogászatán a gyors és fájdalommentes gyógyításon kívül sok-sok mosolyt adunk. Mi is a legjobbat akarjuk gyermekének! Dentys gyermekfogászat!

Győri fogorvos

Hol van egy megbízható fogorvos Győr városában? Nap mint nap hangzik el a kérdés  fogászati problémában szenvedő és egészséges páciensek között is. A Dentys győri fogorvosait választva biztos lehet abban, hogy szakszerű, gyors és fájdalommentes ellátásban lesz része! Keressen minket, kérjen időpontot a Dentys fogászatába!

A PRF Fibrin Membrán technológia

A PRF technológia nem más, mint a sebgyógyulás elősegítése a páciens vérének segítségével. A Dentys fogászati rendelőben a legújabb, legmodernebb technológiákat alkalmazzuk a sebgyógyulás, gyulladásgátlás és a szövetformálás kezdeti stádiumában. Ezzel a szolgáltatással minden sebészeti beavatkozáson átesett páciensünk gyógyulási idejét rövidíteni tudjuk, idegen anyag használata nélkül. Forduljon bizalommal szakorvosához a Dentysben, aki megfelelő tájékoztatást tud adni a PRM technológia felhasználási területeiről és a beavatkozás menetéről.