Pár szóban rólunk

Csapatunk

Képzett fogorvosaink, asszisztenseink, a recepción és a háttérben dolgozó kollégáink elhivatottsággal és odafigyeléssel szolgálják vendégeink egészségét, ebben nem kívánunk kompromisszumot kötni. Csapatunkban a fogászat, fogesztétika, szájsebészet, szájhigiénia és arcesztétika specialistái dolgoznak, több éves tapasztalattal, rutinnal és tudással a hátuk mögött. Velük és a fogászati csúcstechnológiával felszerelt rendelőinkkel garantáljuk maximális ellátását.

Hisszük, hogy a kimagasló szakmai tudáson kívül a maradéktalan gyógyuláshoz az orvosok empátiájára és figyelmességére is szükség van. Specialistáink különös figyelemmel és emberközpontúsággal kezelik pácienseiket, Ön áll a középpontban.

Forduljon csapatunkhoz bizalommal, bízza ránk fogainak és szájának egészségét, a Dentys szakemberei várják!

Rendelőnk

Fogászati rendelőnket a XXI. század legmodernebb eszközeivel szereltük fel specialistáink és vendégeink igényeit szem előtt tartva. Fogászatunkban panoráma- és digitális röntgen üzemel, melyek képeit azonnal, helyben elemzünk és átadunk pácienseinknek. A Dentys saját minőségbiztosítási rendszerének aktív része a célzottan a fogászatok tevékenységét támogató szoftver, mellyel digitálisan vezetjük vendégeink állapotát. A szoftvernek hála a legkisebb változások sem maradnak látatlanul, de a szükséges és elvégzett kezeléseket is ebben a rendszerben rögzítjük. Miután igénybe vette valamely kezelésünket, részletes összefoglalót nyújtunk át, melyben Ön is egyszerűen és érthetően áttekintheti fogainak állapotát.

Rendelőn a legmodernebbek közé tartozik, de megőriztük a nyugodt családias légkört. Hozzánk nyugodtan fog megérkezni és elégedetten, gyógyultan fog távozni!

Ha az egészségéről van szó gondolkodjon hosszú távon, válassza rendelőnket a Dentys csapatát!

 

Rólunk mondták

Rólunk mondták

Köszönöm az emberséget, amit a Dentys kollégái tanúsítottak! Mindig is féltem a fogorvosoktól, de a kapott kezelési útmutató és a fogorvos személye megnyugtató volt. Ezentúl ide fogok járni ellenőrzésre is!


Hajas Sarolta

Köszönöm a Dentys kollégáinak munkáját. Számos fogorvosi rendelőben jártam már, de sehol nem tapasztaltam olyan körültekintést mint itt. Különösen szimpatikus, hogy a beavatkozást megelőzően kezelési tervet kaptam, pontosan jelölve az érintett fogaimat és azok pontos kezelési leírását. A gyökérkezelés gyors és fájdalommentes volt, azóta problémamentes a fogam. Köszönöm!


Sajó Gizella

Nagyon korrekt fogászat, a szájsebészeti kezelésemet követő kontrollon is figyelmesek és informatívak voltak. Ajánlom a Dentys fogászatot!


Horváth Zsolt

7 érv a Dentys mellett

1.Fogászatunkban teljes körű ellátással szolgálunk a fogászat, fogesztétika, szájhigiénia és arcesztétika területén.
2.Szakembereink tapasztalattal rendelkező specialisták, akik folyamatosan képzik magukat, ismerik a fogászat legújabb trendjeit.
3.Rendelőnkben a jelen fogászat csúcstechnológiáit alkalmazzuk, kizárólag modern, megbízható eszközökkel dolgozunk.
4.Szakfogorvosainktól részletes, érthető kezelési tervet kap, így nem fogják meglepetések érni.
5.Nálunk valóban Ön áll a középpontban. Kollégáink a bejelentkezésétől kezdve udvariasan segítik a teljes gyógyulás felé.
6.Munkánkra és a beültetett implantátumokra, anyagokra garanciát vállalunk.
7.Minket választva hosszú távú, megbízható fogászati partnerre fog találni