Blog

Hiánypótlás egy telített piacon

2017. szeptember 19.


2017-ben nagy elhatározásra jutottunk, saját fogászati rendelőt nyitunk Győr-Moson-Sopron megyében. Merész ötletnek tűnhetett praxist indítani Győrben, hiszen a piac már 20 éve is telített volt, a helyi- és fogászati turisztika igényét sokan felismerték. A Dentys csapatával ebben a szegmensben, de más megközelítéssel, a minőségi fogászat piaci rését céloztuk meg. Elmondjuk miért nem bátorság, hanem megfontolt döntés volt rendelőnk megalapítása, ami a Te egészségedet szolgálja!

A Dentys-nél felismertük, hogy a minőségi fogászati szolgáltatásokhoz nem elég a csúcstechnológia és a legjobb szakemberek munkája, kell egy összefogott rendszer, amiben a paciensek vannak a középpontban. Már biztosan voltál más fogászatban, így tudod, hogy már a fogászati kezelésre történő bejelentkezés sem gördülékeny, a rendelőben való várakozásról és a kezelés menetéről pedig nem is beszélve.

Tudtad, hogy a fogászati ( és tágabb értelemben az egész egészségügyi ) ellátási rendszert máshogyan is ki lehet alakítani, úgy, hogy a Te kényelmed és egészséged legyen a középpontban? Mi ezt valósítottuk a meg a Dentys-ben!

Adategyeztetés hibázás nélkül

Már az első telefonos, email-es vagy személyes bejelentkezésedkor rögzítjük az adataidat és bekerülsz a Dentys jól felépített rendszerébe. Nálunk nincsen elkallódott személyes adat, hibás időpontfoglalás vagy „elnézést, közbejött valami”. Adataidat biztonságos számítógépes rendszerben tároljuk, amit a recepciósok és a fogszakorvosok is látnak, és ami nagyon fontos, naprakészen vezetnek! Így garantáljuk, hogy érkezésedkor a személyzet felkészülten fog várni és az ellátásod a lehető leggyorsabb lesz. Nálunk nem fogod hallani a máshol megszokott „Doktor Úr! Hol van a beteg kartonja?” mondatot!

Dentys konzultáció – állapotfelmérés

Ellátásod első lépcsője az adatok pontos és teljes körű felvételével meg is történt, következő lépés a Dentys konzultáció. Rendszerünk egyik legfontosabb pontja ez a konzultáció, melynek során fél órás komplex vizsgálaton felmérjük a fogak és a szájhigiénia állapotát. A felmérést fogszakorvosaink tudásán felül a csúcskategóriás panoráma- és kisröntgengépek segítik. Ezt követően szakorvosaink elkészítik az egyénre szabott, állapotodnak, igényeidnek és „extra kéréseidnek” megfelelő kezelési tervet.

Beszéljünk a kezelési tervről, mert biztosak vagyunk benne, hogy más fogászatban nem igazán láthattál még ilyet. A Dentys fogászati kezelési tervében részletesen rögzítjük az esetleges egészségügyi problémákat, melyeket érthetően, sőt, vizuálisan is elmagyarázunk neked.

Pontosan tudni fogod, hogy melyik fogaddal van probléma és a problémára milyen kíméletes és modern fogászati kezelési módszert ajánlunk. Ezt a lépést fontosnak tartjuk, hiszen így Te is át fogod látni a beavatkozásokat, ráadásul lelkileg is fel tudsz rájuk készülni. ( Itt jegyeznénk meg, hogy a Dentys-nél nem kell félned a kezelésektől, modern fájdalommentes és gyors módszereket alkalmazunk ).

Dentys minőségi fogászat

Fogászati kezelési terv – egészségre több alternatíva

Miután megismerted a kezelendő fogászati problémákat, megismertetjük veled a kezelés folyamatát is. Itt sem kívántunk kompromisszumot kötni. Modern módszerekkel, kíméletes és fájdalommentes gyógyulást kínálunk, amit igényeidnek megfelelően valósítunk meg! Amennyiben az egészségügyi problémádra több kezelési módszer is alkalmazható, úgy elvárásaidnak megfelelően Te választhatod ki a számodra megfelelőt. Ebben természetesen szakembereink segítségére is számíthatsz, így ár /érték arányban a számodra tökéletes kezelést választhatod!

Az imént felsorolt három pontból megismerhetted, hogy miért más a Dentys fogászat, de hosszú még a lista. Nem beszéltünk a csúcstechnológiával felszerelt fogászati rendelőinkről, képzett szakorvosainkról, barátságos környezetről és még sorolhatnánk. Olvass rólunk többet, kattints következő blogbejegyzésünkre.

Foglaljon időpontot most! Dentys fogászat