Szolgáltatásaink

Fogászati konzultáció


Elkötelezettek vagyunk pácienseink teljes körű fogászati kezelése iránt, ezért fogászati kezeléseinket gondosan, Önnel részletesen egyeztetve tervezzük meg. Fogszakorvosaink a vizsgálat során a Dentys saját fogászati minőségbiztosítási rendszerét követik, melyet több lépcsőben, 30 perces fogászati konzultáció során végeznek el. Kezelőorvosaink szaktudását a legmodernebb eszközökkel támogatjuk, így garantáljuk, hogy a helyes állapot- és problémafelmérést a helyes fogászati kezelés fogja követni. A fogászati kezelést megelőző első konzultáción részletesen felmérjük szájüregének és fogainak állapotát, ha szükséges panoráma röntgenfelvételt vagy digitális röntgenfelvételt (intraorális – kisröntgen) készítünk. A komplex felmérés során teljes képet kap fogainak állapotáról, a kezdődő vagy fennálló problémákról. A felvételek elemzését követően igényeinek megfelelően kezelési tervet készítünk, melyet írásos árajánlattal teszünk teljessé. Összetett kezelések alkalmával több alternatívát (árszint, felhasznált anyagok és eljárások) tartalmazó kezelési tervet dolgozunk ki azért, hogy elvárásait és igényeit maradéktalanul ki tudjuk elégíteni! Fogász szakorvosaink mindenben segítségére lesznek, részletesen tájékoztatják az egyes fogászati beavatkozások menetéről, a beépített fogászati anyagokról. Hozza meg a legjobb döntést, válassza a Dentys fogászati rendelőjét és specialistáit!

Féléves fogászati ellenőrzés

Javasoljuk, hogy a fogászati konzultációt fél évente ismételjük meg azért, hogy szájüregének és fogainak egészségét folyamatosan nyomon tudjuk követni. Egy alapos átvizsgálással számtalan súlyosabb probléma kialakulása megelőzhető, visszafordítható. Ne várja meg, hogy a fájdalom hozza el rendelőnkbe, foglaljon időpontot előre, vagy kérje emlékeztető szolgáltatásunkat!

Fogászati konzultáció Győr

Fogászati konzultáción az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:

  • 30 perces fogorvosi konzultáció
  • Panoráma röntgenfelvétel készítés elemzés
  • Digitális röntgen (intraorális azaz kis röntgen) felvétel készítés és elemzés
  • Kezelési terv közös összeállítása a kezelőorvossal
  • Írásos árajánlat készítés az elfogadott kezelési tervről
  • Szájüregi szűrővizsgálat
  • Félévenkénti fogászati kontroll
  • Szájsebészeti szakorvosi konzultáció
  • Gyermekfogászati konzultáció

A fogászati kezelés a konzultációval kezdődik

Ne feledje! A konzultáció során szakorvosaink átfogó képet adnak fogainak állapotáról és javaslatokat tesznek egészségük megőrzésére. A hangsúly a megelőzésen és nem kezelésen van, ezért javasoljuk, tartsa be az ajánlott fél évenkénti vizsgálati periódust! A soron következő fogászati ellenőrzésről kérésre emlékeztetőt küldünk, így segítünk fogainak és szájüregének egészségét folyamatos kontroll alatt tartani.

Foglaljon időpontot most! >> Foglalás <<

DENTYS FOGÁSZAT