Szolgáltatásaink

Fogpótlások


Egészség, funkció és esztétika: három alapvető követelmény, melyet a fogpótlás biztosít. Törött, sérült, esetleg töméssel nem helyreállítható fog? Csiszolásmentes fogászati pótlások, leplezések? Tudta, hogy egy fog megmentésére több modern, fájdalommentes eljárás létezik, melyek mind elérhetők a Dentys fogászati rendelőjében?!

Foghiány, a komoly problémák gócpontja

A foghiány komoly problémákat okozhat. Testünk a legtöbb esetben próbálja kompenzálni az őt ért traumákat, nincs ez másképp a fogainknál sem. A fogak esetén a kompenzálás komoly problémákat tud okozni, akár az ép fogaink elvesztését vagy állkapcsunk eldeformálódását is okozhatják. Foghiány esetén csökken a rágási hatékony, túlterhelődhet az íny, de látható esztétikai és beszédproblémákat is előidézhet! Ezen következmények ismeretében bátran kijelenthetjük, hogy egészségünk védelmében minél előbbi kezelésre van szükség. A foghiány kiterjedésétől függően számos pótlás közül választhatunk. A lehetőségek közül az implantátum beültetés az egyik megfelelő megoldás.

FOGPÓTLÁSOK, LEPLEZÉSEK, KORONÁK

A Dentys szakemberei kizárólag kiváló minőségű anti-allergén anyagokkal dolgoznak, melyeket mérnöki pontossággal, az Ön fogsorához, arcszerkezetéhez és elvárásainak megfelelően készítenek el. A gondos tervezés és precizitás garantálja, hogy a fogászati beavatkozás gyorsan és egyszerűen zajlik, fájdalomtól pedig nem kell tartania.

Fogpótlás

SZOLGÁLTATÁSAINK A FOGPÓTLÁS TERÜLETÉRŐL:

  • Fém-kerámia porcelán korona
  • Nikkelmentes porcelán korona
  • Cirkónium korona
  • Inlay
  • Onlay
  • Direkt héj (veneer)
  • Préskerámia korona
  • Kivehető fogpótlások
  • Előzetes konzultáció

FÉM-KERÁMIA, NIKKELMENTES KORONA, CIRKON

Nem igazodik ki a rengeteg fogászati / fogpótlási eljárás között? Bízza magát szakembereinkre, akik részletesen elmondják az egyes eljárások előnyeit, rávilágítanak az esetleges kompromisszumos megoldásokra. Biztos lehet benne, hogy a Dentys fogászati rendelőben beépített fogpótlások, koronák hosszú távú kényelmes viseletet fognak biztosítani. A fogászati rendelőnkben beépített anyagokra és fogorvosaink munkájára garanciát vállalunk.

CIRKÓNIUM KORONA ÉS FOGPÓTLÁS

A cirkon korona az egyik legmodernebb, egyben legbiztonságosabb és legtermészetesebb fogpótlási eljárás. Számos előnye között említhetjük, hogy a fémallergiások is biztonsággal viselhetik, nem vált ki allergiás reakciót.

HIBÁTLAN MOSOLY, ÉSZREVEHETETLEN FOGPÓTLÁS

A cirkon megtévesztésig hasonlít a természetesen fogak anyagához. Nem csupán színében de fényáteresztő képességében is megegyezik az emberi fogazatéval. Porcelán leplezést kapva megegyezik, szinte észrevehetetlenné válik a szájüregben. Látott már fémvázas fogpótlással rendelkező mosolyt? Észrevette a fognyaki “elszíneződést” ami valójában a fémvázas fogpótlásnak köszönhető? Cirkon korona alkalmazásával Önnek észrevehetetlen mosolya lesz, nem kell tartania a szürkés fognyaktól.

Fogászati kezelés fogpótlás

KÉNYELEM ÉS TARTÓSSÁG

Természetesen az egyik legfontosabb tényező a kényelem és a komfort, melyet egy helyesen kivitelezett cirkon koronával hosszú távon biztosítunk Önnek! Kérje első fogászati konzultációját a Dentys fogászati rendelőjében és tegye meg az első lépést a hibátlan mosolyért! Legyen mosolya magabiztos, válasszon olyan fogpótlást, amely költséghatékony és természetesnek hat látványában és érzetében is! A Dentys fogászatban a fogpótlások kompromisszumok nélkül!

MINŐSÉGI, TARTÓS ÉS TERMÉSZETES HATÁSÚ FOGPÓTLÁSOK A DENTYS GYŐRI FOGÁSZATÁTÓL!

FOGLALJON IDŐPONTOT MOST! >> FOGLALÁS <<

DENTYS FOGPÓTLÁS GYŐRBEN