Szolgáltatásaink

Fogorvos Győr


Hol van egy megbízható fogorvos Győr városában? Nap mint nap hangzik el a kérdés fogászati problémában szenvedő és egészséges páciensek között is. A Dentys győri fogorvosait választva biztos lehet abban, hogy szakszerű, gyors és fájdalommentes ellátásban lesz része! Keressen minket, kérjen időpontot a Dentys fogászatába!

Fogorvosaink

Hosszas interjúztatás alapján választottuk ki a legkiválóbb fogorvosokat. A visszajelzések alapján úgy tűnik, nálunk dolgozik a legjobb fogorvos Győr városában. Fontosnak tartjuk, hogy pácienseink bizalommal fordulhassanak orvosainkhoz, akik elhivatottságukkal és odafigyelésükkel támogatják vendégeinket a kezelés során. A Dentys kollégái sokéves tapasztalattal rendelkező, képzett szakemberek. Folyamatosan tanulnak, képzik magukat, így ismerik a fogászat legújabb trendjeit. A legmodernebb fogászati szoftvereket szereztük be, ahova a pácienseinken elvégzett kezeléseket rögzítjük. Minden fogorvosunknak megvan a saját szakterülete, mindenki valamiben specialista. Teljes körű ellátással szolgálunk a fogászat, fogesztétika, szájhigiénia és arcesztétika területén. Szájsebészet, implantáció, gyermekfogászat, esztétikai fogászat? Bármilyen problémával is forduljon hozzánk, győri fogorvosaink szakszerű, gyors és fájdalommentes megoldást adnak a teljes gyógyulás érdekében! Ismerje meg kollégáinkat » kattints ide «

Győri rendelőnk fogorvosa, protetikusa

Fogászati rendelőnk és csapatunk

Rendelőnkben a jelen fogászat csúcstechnológiáit alkalmazzuk. A legmodernebb eszközökkel dolgozó fogorvos Győr városában nem csak a munkájára, de a beültetett implantátumokra és anyagokra is garanciát vállal. Nálunk valóban Ön áll a középpontban, kollégáink már a bejelentkezésétől kezdve udvariasan segítik a teljes gyógyulás felé. Az első fogászati konzultáció során fogorvosától részletes kezelési tervet kap, így mindig tudni fogja, milyen beavatkozást fogunk elvégezni és az mennyibe fog kerülni Önnek. Kérdéseivel bátran fordulhat asszisztenseinkhez, fogorvosainkhoz, mert hisszük, hogy pácienseink maradéktalan gyógyulásához empátiára és figyelmességre is szükség van. Minden kezelés végén összefoglalót nyújtunk át, amiből Ön kényelmesen áttekintheti fogainak állapotát.

Hogyan válassz Győrben fogorvost, fogászatot?

Megfelelő fogorvost / fogászatot választani nem könnyű választani, különösen ha már küzdünk valamilyen fogászati problémával és sürget az idő. Összeírtunk néhány számunkra is fontos szempontot, amit választás előtt érdemes átgondolni, mert mi tudjuk milyen nehezen található jó fogorvos Győr városában.

 • Elérhetőség, rendelkezésre állás
  • Milyen gyorsan tudnak időpontot adni
 • Fogorvosok felkészültsége, tapasztalata
  • Milyen végzettséggel, tapasztalattal rendelkeznek az orvosok? Van-e kiegészítő képzettségük/képességük?
 • Szimpátia a fogorvossal, feltétlen bizalom a szakember felé
  • Az egészségügyben rendkívül fontos a szimpátia és a bizalom. Ön bízik a fogorvosában?
 • Pontos tájékoztatás
  • A fogászati kezelés megkezdése előtt mindent tud a beavatkozásról? A fogászati kezelés előtt kapott pontos árajánlatot?
 • A fogorvosi rendelő “szakmai” felszereltsége
  • Vajon a legmodernebb, a leginkább a gyógyulását szolgáló berendezésekkel dolgoznak?
 • A rendelő kényelme, komfortja
  • Az egészségügyben különösen fontos a kényelmes, komfortos és nyugalmat sugárzó környezet.
 • A rendelő megközelíthetősége
  • Könnyen el lehet jutni a fogorvosi rendelőhöz? Van saját parkolója?

Teljes fogpótlás protézis nélkül

Szakképzett fogorvosaink akkor is a rendelkezésére állnak, ha elvesztette a teljes alsó, felső fogsorát, és a protézis nem nyújt ideális megoldást. Az All-on-4 vagy All-on-6 egy speciális fogászati technológia, amivel a munkatársaink a teljes fogívet vissza tudják állítani. A fogsort 4, illet 6 implantátum segítségével rögzítik, melyek orvosi titánból készülnek. Az implantátumok helyi érzéstelenítéssel, teljesen fájdalommentesen kerülnek beépítésre az állkapocsba, majd a néhány hónapos gyógyulási időt követően erre kerül rá a fix fogsor. Az All-on-4 vagy All-on-6 fogászati eljárás visszaadja az eredeti fogak érzetét. A fix fogsorok természetes hatást keltenek, és a kivehető protézissel ellentétben nem mozdulnak el a helyükről. A felső fogsor pótlása esetén fedetlen marad a szájpadlás, ami további előnyökkel jár.

Sebgyógyulás PRF technológiával

A Dentys fogászaton nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy elégedett legyen a szakembereink munkájával. Ezt szem előtt tartva vezettük be legújabb szolgáltatásunkat, a PRF fogászati eljárást. Az innovatív technológia lényege, hogy a páciensek saját véréből nyert, ún. fibrin alvadék felhasználásával gyorsítjuk meg a sebgyógyulás folyamatát. A nyílt sebet a trombocitákban, vérlemezkékben gazdag plazmával látjuk el, ami elősegíti a felszíni-, és a csontszövetek gyógyulását, regenerálódását. Fájdalomcsillapító hatása révén hozzájárul ahhoz, hogy a fogászati beavatkozás teljes mértékben fájdalommentes legyen. A plazma “lezárja” a sebészeti területet, és védelmet biztosít a baktériumokkal, kórokozókkal szemben, aminek eredményeképpen csökken a fertőzés veszélye. A korábban alkalmazott fogászati eljárásokkal szemben a PRF technológia alkalmazásával a sebgyógyulás sokkal gyorsabb és biztonságosabb.

Ismerje meg a Dentys győri fogorvos csapatát, keresse meg fogászatunkat és hozza meg a legjobb döntést az egészségéért!

Időpontfoglalás