Szolgáltatásaink

Esztétikai fogászat


Sérült, törött, kopott a foga? Frontfoga tömve, gyökérkezelve volt és elszíneződött? A Dentys esztétikai fogászat szolgáltatása újra tökéletessé varázsolja mosolyát! Fogorvos szakembereink akár motivációs trénerek is lehetnének, hiszen munkájuk végeztével, elégedettebb lesz magával, önbizalma nőni fog, ráadásul a pozitív változást környezete is azonnal észre fogja venni! Fogászszakembereink segítségével könnyedén kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelő fogesztétikai kezelést és a hozzá kapcsolódó anyagokat. Egy biztos, a végeredménnyel elégedett lesz ha a Dentys fogászatát keresi fel!

Fogfehérítés

Napjaink egyik legfelkapottabb szájhigiéniai / esztétikai beavatkozása a fogfehérítés, amely gyors és látványos változást ígér, azonban vigyázni kell vele! Tudta, hogy a nem fogorvosi közreműködéssel történő fogfehérítés hosszú távon károsíthatja fogainak egészségét és akár a kezelt fogak elvesztéséhez is vezethet? Ha szeretné, hogy fogai egészségesek és makulátlanok legyenek, fogkőkezelését bízza a Dentys fogász szakembereire! A fogkőeltávolítást minden esetben alapos fogászati vizsgálat előzi meg, így az önnek legmegfelelőbb kezelést tudjuk ajánlani. A Dentys fogkőeltávolítási megoldása biztonságos és fájdalommentes és azonnali változást garantál! A szépségért tenni kell, tegyen egy felelős döntést és válasszon megbízható fogászatot!

Esztétikai fogászat

Esztétikai fogászatunk szolgáltatásai:

  • Esztétikai tömések
  • Egyéb tömések: fognyaki, frontfog…
  • Ideiglenes tömés
  • Barázdazárás
  • Direkt héj
  • Frontfog élpótlás
  • Fogfehérítés
  • Fogékszer
  • Gyökérkezelt fog fehérítése

Esztétikus fogtömések

Emlékszik még a régi amalgám fogtömésekre? Az ezüstös amalgám ötvözetekkel készült tömések kitűnnek a fogsorból, különösen ha frontfogak tömésénél alkalmazzuk. Sokáig más tömőanyag nem állt rendelkezésre, azonban az elmúlt évtizedekben szerepüket egyre inkább átvették az esztétikus, fényre kötő tömések vagy a legújabb nanotechnológiás kompozitok. Az amalgámmal szemben bármely modernebb anyagnak rengeteg előnye van, alkalmazásuk függ az igényektől és elvárásoktól és természetesen a kezelés fajtájától. Ha szeretne biztonságos, egészségre nem ártalmas tömőanyaggal szájában együtt élni, kérje a Dentys fogszakorvosainak segítségét!

Fogászati kezelés esztétikai fogászat

Életszínvonala nem csupán az egészségén múlik, legyen fogsora esztétikus! Állunk rendelkezésére a Dentys fogorvosi rendelőben!

Esztétikai fogászat – Dentys fogászati rendelő

Foglaljon időpontot most! >> Foglalás <<

Dentys fogászat