Blog

Ügyfélbarát környezet, jó munkahely

2017. szeptember 19.


Tedd fel magadnak a kérdést, egy fogászati rendelőnél mire törekednél? Beszerezni a legmodernebb fogorvosi eszközöket, vagy a kényelemre fordítanál nagyobb hangsúlyt? Ugye nem könnyű választani? Éppen ezért a Dentys-nél átugrottuk ezt a kérdést és nem kötöttünk kompromisszumot! A csúcstechnológia mellé elhoztuk a teljes komfortot úgy, hogy még kollégáinkra is gondoltunk! Ismerd meg fogorvosi rendelőnket „vendég szemmel”!

Rendelőnkben törekszünk a várakozási idők minimalizálására, de pár perc üresjárat nálunk is elképzelhető. Mi sem szeretünk várakozni a bolti kasszák előtt vagy a hivatalokban, orvosi kezelés előtt pedig különösen nem, ezért a Dentys váróját úgy alakítottuk ki, hogy kényelmes, barátságos és nyugalmas legyen.

Kényelem

A kényelem érzete sok tényezőből adódik, egyik ilyen (általában csak utólag belátott) tényező a megközelíthetőség. Rendelőnk Győr központjától alig 10 percre külvárosias környezetben, saját, több gépkocsibeállóval rendelkező parkolóval vár benneteket. Nem kell perceket gyalogolnotok, nem kell lépcsőházakban bolyongani, gyorsan és egyszerűen megtaláljátok a Dentys fogorvosi rendelőjét.

A parkolóból a légkondicionált várónkba léphettek be, ahol kényelmes székekben, halk zenét hallgatva akár meditálhatsz is. Tudjuk, hogy a fogorvosok fura szerzetek, rajtuk kívül nem biztos, hogy más is szereti a fogászati fúrók hangját. Megnyugtatunk, várónkban nem fogja bántani a füled és borzolni az idegeidet egy másik kezelés.

Modern és stílusos

Rendelőnk egységesen letisztult stílust követ, de figyeltünk arra, hogy ne egy steril környezetbe lépj be. Őszintén, ilyen rendelőben mi sem dolgoznánk szívesen. Ideális esetben pacienseink ritkán, fél évente látogatnak el hozzánk, mi viszont nap mint nap a Dentys-be járunk dolgozni, így kézenfekvő, hogy a rendelő a Dentys kollégáinak kényelmét is szolgálja. Saját konyhasarkot alakítottunk ki, a szuterénben pedig pihenőszoba várja rövid lazításra a Dentys csapattagokat. Kanapé, fotel, saját szekrények, komfortos fürdési lehetőség biztosítja számunkra a folyamatos testi és mentális frissességet. Ez fontos számunkra és számotokra is, hiszen így mindig a maximumot tudjuk nyújtani.

Kis érdekesség: Ha beléptek fogorvosi rendelőnkbe azonnal megpillantjátok recepciós pultunkat. Nyugodtan mondhatjuk, hogy ez a pult várónk ékköve, amit a Dentys egyik alapítójának testvére, Nagy Ottó grafikus, festőművész álmodott meg és készített el.

Fogászati rendelő Győrben

Kérdésed van? Állunk rendelkezésedre, foglalj időpontot most!