Csapatunk

Dr. Laborfalvy László

Fogorvos

Fogorvosi tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetemen végeztem. Az egyetem előtt fogtechnikai tanulmányokat folytattam annak érdekében, hogy az összes oldaláról ismerjem a fogpótlások készítésének minden rejtelmét. Ebből következik, hogy a Protetika, azaz a fogpótlások készítése az a szakterület, amely a legközelebb áll hozzám és ahol leginkább otthon érzem magam.

Édesapám fogtechnikus mester, így már a kezdetektől kapcsolatba kerületem a fogászattal.  Tőle tanultam, hogy milyen csodálatos dolog valami élettelen anyagból, ha úgy tetszik egy darab fémből, kerámiából vagy épp műanyagból valami olyat készíteni, ami egy embernek a szerves része lesz, ami pótolhatja elveszett fogait és visszahozhatja eltűnt mosolyát!

Amikor kezelésre, vagy akár csak egy megbeszélésre érkezik hozzám nincs kapkodás, nincsenek többórás csúszások. Minden kezelésre megfelelő időt hagyok ki, hiszen csak így tudom biztosítani az ön teljes nyugalmát valamint azt, hogy az elkészült munkák a legmagasabb elvárásoknak is megfeleljenek. A készülő pótlások összes paraméterét részletesen egyeztetjük, és kezelés közben mindenről tájékoztatom pácienseimet. Így biztosak lehetnek benne, hogy valóban az általunk közösen megálmodott restaurációk készülnek.

Dr. Altay Attila

Szájsebész, Fogszakorvos

A Szegedi Tudományegyetemen Fogorvostudományi Szakán végeztem. Később szakorvosi képesítést szereztem a fog- és szájbetegségek, valamint a dentoalveoláris sebészet terén. Szakmai továbbképzéseimet a hazai orvosegyetemeken, valamint a bécsi Egyetemi Klinika Szájsebészeti Osztályán végeztem. Összességében több mint 20 éves gyakorlati tapasztattal rendelkezem a szájsebészet és a fogpótlások területén, és több mint 7000 implantátumot ültettem be, valamint több száz csontpótló műtétet végeztem el.

A szájsebészetben, így az implantológiában is az úgynevezett minimálinvazív irányvonalat követem, amely biztonságos műtéti eljárás mellett a lehető legcsekélyebb műtéti terhelést és legkevesebb műtéti utóhatást, valamint legbiztonságosabb gyógyulást eredményez. Napi munkám mellett egy német implantációs rendszer hazai orvosreferenseként,  implantológiai kurzusokon előadói tevékenységet is folytatok.

Mindig szem előtt tartom, hogy a páciensek fájdalommentesen és elégedetten, a tervezett kezelés megvalósított eredményével távozzanak a rendelőből. Munkám jellegéből adódóan német és angol nyelven beszélek.

Győri rendelőnk szájsebész, fogszakorvosa

Korcz Franciska Fanni

Fogorvosi asszisztens

A Pécsi Tudományegyetem Szociális és Egészségügyi Szakgimnáziumában végeztem. Szakmai gyakorlatomat a PTE Fogászati és Szájsebészeti Klinikán és egy pécsi szájsebészeti magánrendelőben szereztem. Folyamatosan továbbképzem magam. Később szeretnék majd dentálhigiénikusként is szerepet vállalni a csapatban. Hivatásom, hogy segítsek a hozzánk forduló pácienseknek. Bizalommal fordulhatnak hozzám.

Orvosaink precíz kiszolgálásával mindent el fogok követni, hogy a kezelések a legkisebb kellemetlenséggel járjanak és Önök megelégedetten távozzanak tőlünk.

Győri rendelőnk asszisztense

Dr. Dul Zoltán

Fogorvos, Gyermekfogorvos

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Már egyetem alatt érdeklődtem a tudományos munka iránt, így gyerekfogászatban, illetve biokémiában voltam tudomány diákkörrös (TDK) hallgató. Diplomámat követően az alapkutatás felé fordultam és tudományos munkát végeztem Londonban a King’s College London egyetemén. Doktori disszertációmat (Ph.D) molekuláris sejtbiológából írtam. Több nemzetközi lapban megjelent tudományos közleménynek vagyok társszezője. Ennek megfelelően angol és német nyelven beszélek.

A fogászatban az Esztétikai fogászat és a Gyermekfogászat, területei érdekelnek, szeretnék minél több mosolyt visszaadni a felnőtt páciensek számára, illetve minél több gyermeket megtanítani a helyes szájápolás rejtelmeire, hogy megelőzzük a rossz fogazat kialakulását.

E mellett természetesen fontos számomra, hogy a pácienseim megelégedéssel legyenek a munkáim iránt. Így nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy amit átadok ahhoz maximális precizitással és szakmai alázattal nyúljak, illetve olyan kezelési tervet dolgozzunk ki, amely hosszú távon is megelégedéssel szolgál mindannyiunk számára.

Győri rendelőnk fogorvosa, gyermekfogorvosa