Csapatunk

Dr. Laborfalvi László

Fogorvos

Fogorvosi tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetemen végeztem. Az egyetem előtt fogtechnikai tanulmányokat folytattam annak érdekében, hogy az összes oldaláról ismerjem a fogpótlások készítésének minden rejtelmét. Ebből következik, hogy a Protetika, azaz a fogpótlások készítése az a szakterület, amely a legközelebb áll hozzám és ahol leginkább otthon érzem magam.

Édesapám fogtechnikus mester, így már a kezdetektől kapcsolatba kerületem a fogászattal.  Tőle tanultam, hogy milyen csodálatos dolog valami élettelen anyagból, ha úgy tetszik egy darab fémből, kerámiából vagy épp műanyagból valami olyat készíteni, ami egy embernek a szerves része lesz, ami pótolhatja elveszett fogait és visszahozhatja eltűnt mosolyát!

Amikor kezelésre, vagy akár csak egy megbeszélésre érkezik hozzám nincs kapkodás, nincsenek többórás csúszások. Minden kezelésre megfelelő időt hagyok ki, hiszen csak így tudom biztosítani az ön teljes nyugalmát valamint azt, hogy az elkészült munkák a legmagasabb elvárásoknak is megfeleljenek. A készülő pótlások összes paraméterét részletesen egyeztetjük, és kezelés közben mindenről tájékoztatom pácienseimet. Így biztosak lehetnek benne, hogy valóban az általunk közösen megálmodott restaurációk készülnek.

Dr. Altay Attila

Szájsebész, Fogszakorvos

A Szegedi Tudományegyetemen Fogorvostudományi Szakán végeztem. Később szakorvosi képesítést szereztem a fog- és szájbetegségek, valamint a dentoalveoláris sebészet terén. Szakmai továbbképzéseimet a hazai orvosegyetemeken, valamint a bécsi Egyetemi Klinika Szájsebészeti Osztályán végeztem. Összességében több mint 20 éves gyakorlati tapasztattal rendelkezem a szájsebészet és a fogpótlások területén, és több mint 7000 implantátumot ültettem be, valamint több száz csontpótló műtétet végeztem el.

A szájsebészetben, így az implantológiában is az úgynevezett minimálinvazív irányvonalat követem, amely biztonságos műtéti eljárás mellett a lehető legcsekélyebb műtéti terhelést és legkevesebb műtéti utóhatást, valamint legbiztonságosabb gyógyulást eredményez. Napi munkám mellett egy német implantációs rendszer hazai orvosreferenseként,  implantológiai kurzusokon előadói tevékenységet is folytatok.

Mindig szem előtt tartom, hogy a páciensek fájdalommentesen és elégedetten, a tervezett kezelés megvalósított eredményével távozzanak a rendelőből. Munkám jellegéből adódóan német és angol nyelven beszélek.

Győri rendelőnk szájsebész, fogszakorvosa

Dr. Kalló János

Fogszakorvos

A Szegedi Tudomány Egyetem Fogorvosi Karán diplomáztam 2001-ben. 2003-ban szereztem meg a Fog- és Szájbetegségek szakvizsgámat, és az elmúlt 18 évben az általános fogászat területén dolgoztam Magyarországon és az Egyesült Királyságban. Angol és német nyelven beszélek.

Érdeklődési területeim közé tartozik a funkcionálisan és esztétikailag is helytálló fogmegtartó kezelések (tömések, betétek, gyökérkezelések), a rögzített, kombinált és kivehető fogpótlások készítése, szájhigiénés kezelések és a prevenció ( megelőzés ) hangsúlyozása. Az elmúlt években több színvonalas szakmai továbbképzésen vettem részt, és büszke vagyok, hogy elvégeztem a „CADE restorative course” 1 éves esztétikai kurzusát Manchester-ben.

Fontos számomra a megfelelő orvos-beteg kapcsolat kialakítása, az empatikus hozzáállás és a pontos, precíz munkavégzés. Nagy gondot fordítok arra, hogy betegeim a lehető legnagyobb elégedettséggel és pozitív élményekkel távozzanak a rendelőből.

Kovács Henrietta

Fogorvosi asszisztens

Ikertestvérem révén, ki fogorvosként tevékenykedik, betekintést nyertem a  fogorvosi rendelő által kialakított világ rejtelmeibe, mely kellő inspirációt és ösztönzést adott, hogy magam is ebben a szakmában tevékenykedjek. Tanulmányaimat Cegléden, a Török János Egészségügyi Szakgimnáziumban végeztem. Gyakorlati képzéseimet a ceglédi Toldi Ferenc kórház fogászati osztályán, illetve egy szolnoki magánrendelőben sajátítottam el.

Céljaim között szerepel dentálhigiénikus képzés sikeres megszerzése, tudásom folyamatos gyarapítása annak érdekében, hogy Önök megelégedve hagyják el rendelőintézetünket. Munkám során igyekszem odaadóan ellátni minden rám bízott feladatot. Úgy gondolom nagyon fontos, hogy az ember olyan szakmában helyezkedjen el, melyet szeret. Ez az én esetemben így történt. Ennek megfelelően szerencsésnek mondhatom magam, hogy amellett, hogy szeretem a hivatásomat, egy profi csapat meghatározó tagja is lehetek.

Berecz Nikolett

Páciens koordinátor

Az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen 2016-ban diplomáztam pedagógusképzési területen. Három évig dolgoztam a szakmámban, ebből másfél évet Angliában. Itt az angol nyelv tanulása mellett, sikerült a kultúrával és a helyi szokásokkal is megismerkednem, továbbá számos továbbképzésben is részesültem. A szociális szférában eltöltött évek, illetve humán beállítottságú ember lévén, a munkámban mindig is jellemző volt rám az empatikus, segítő magatartás embertársaimmal.

Rendkívül fontos számomra az ügyfélközpontú hozzáállás és a megfelelő, széleskörű tájékoztatás, problémamegoldás, hogy a páciensek a legmagabiztosabban, kétségektől mentesen érkezzenek a rendelőbe, majd mosolyogva, elégedetten távozzanak a kezelések után.

DR. ÜVEGES OTTILIA

FOGORVOS

Fogorvosi diplomámat a Budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem. Munkám során mindig törekszem arra, hogy a pácienseim panaszai fájdalommentes kezeléssel szűnjenek meg, így őszinte mosollyal távozhassanak a rendelőből. Véleményem szerint fontos, hogy a pácienseim tudják, mi történik velük egy-egy beavatkozás alatt, így mindig nagy hangsúlyt fektetek a kezelések közben a kommunikációra.

A panaszos fogak ellátása során mindig a legmodernebb szakmai irányelveket követem, folyamatosan továbbképzéseken veszek részt, a szakirodalomból tájékozódom a legújabb fogászati trendekről. Úgy gondolom, ebben a szakmában csak így lehet alapos, jó minőségű munkát végezni. A fogászat számomra legizgalmasabb szakterületei a megtartó fogászat, az esztétikai fogászat, a fogpótlások készítése, valamint a gyermekfogászat.

Korcz Franciska Fanni

Dentálhigiénikus

A Pécsi Tudományegyetem Szociális és Egészségügyi Szakgimnáziumában végeztem. Szakmai gyakorlatomat a PTE Fogászati és Szájsebészeti Klinikán és egy pécsi szájsebészeti magánrendelőben szereztem. Nagyon örülök annak, hogy a Dentys Fogászat lelkes, fiatalos csapata azonnal befogadott.

A jókedv és vidámság nélkülözhetetlen kelléke mindennapjaimnak. Igyekszem ezt a mentalitást becsempészni a fogászati rendelőbe is. A munkám során gyakran szembesülök azzal, hogy páciensek félnek akár már egy kisebb beavatkozástól is, ezért nagy hangsúlyt fektetek, hogy oldjam a pácienseink szorongásait, illetve, hogy a kezelések a legkisebb kellemetlenséggel járjanak, és elégedetten távozzanak tőlünk.