Pár szóban rólunk

Fogászat Győr

Győr és vonzáskörzetében számos fogászati rendelő működik, és megannyi remek fogorvos dolgozik nap mint nap a betegek mielőbbi gyógyulásáért. Egy korábbi blogbejegyzésünkben leírtuk, hogy milyen elvek alapján nyitottuk meg a Dentys rendelőjét ( bővebben » itt olvashat « róla ). Röviden összefoglalva, győri fogorvos kollégáinkkal szorosan együttműködve nyitottuk meg a Dentys-t. A remek szakemberek mellett csúcskategóriás fogorvosi készülékeket használunk. A legmodernebb fogászati szoftvereket is beszereztük, amelyre pacienseink kezelési adatait rögzítjük, ezért is gondoljuk, hogy mi vagyunk az egyik legjobb fogászat Győr városában. Nem kötöttünk kompromisszumot, hiszen a fogászati pácienseink egészségében sem alkuszunk meg.

Dentys rendelő csapata

Csapatunk képzett fogorvosokból, asszisztensekből és a recepción illetve a háttérben dolgozó kollégákból áll. Elhivatottságukkal és odafigyelésükkel támogatják pácienseinket már az első telefonhívástól kezdve. Kollégáink a fogászat, fogesztétika, szájsebészet, szájhigiénia és arcesztétika specialistái, több éves tapasztalattal, rutinnal és tudással rendelkeznek. Velük és a fogászati csúcstechnológiával felszerelt rendelőinkkel garantáljuk maximális ellátását.

Hiszünk abban, hogy a páciensek gyógyulásához a kimagasló szakmai tudáson kívül az orvosok empátiájára és figyelmességére is szükség van. Nálunk a középpontban Ön áll, ezért specialistáink különös figyelemmel és emberközpontúsággal bánnak a hozzánk betérő vendégekkel.

Forduljon csapatunkhoz bizalommal, bízza ránk fogainak és szájának egészségét! A Dentys fogászat Győr városában akár szombaton is várja Önt!

A fogászati rendelő

Fogászati rendelőnket a XXI. század legmodernebb eszközeivel és szoftvereivel szereltük fel specialistáink és vendégeink igényeit szem előtt tartva. Helyben tudunk panoráma-, és digitális röntgen képet készíteni, amelyet a fogorvos kollégák azonnal elemezni tudnak. Ezeket a felvételeket konzultáció után a páciensek megkapják. Fogászati tevékenységet támogató szoftverünkkel digitálisan vezetjük vendégeink fogainak állapotát. A szükséges és elvégzett kezeléseket rögzítjük a rendszerben, amelyről összefoglalót adunk az egyes kezelések végeztével. Ebből Ön egyszerűen és érthetően tájékozódhat fogainak állapotáról. Azt gondoljuk, hogy ezzel a szolgáltatásukkal kiemelkedő a Dentys fogászat Győr és vonzáskörén belül.

Rendelőnk a legmodernebbek közé tartozik, de megőriztük a nyugodt, családias légkört. Hozzánk nyugodtan fog megérkezni és elégedetten, gyógyultan fog távozni!

Ha az egészségéről van szó gondolkodjon hosszú távon, válassza rendelőnket, a Dentys csapatát!

Rólunk mondták

Rólunk mondták

Köszönöm az emberséget, amit a Dentys kollégái tanúsítottak! Mindig is féltem a fogorvosoktól, de a kapott kezelési útmutató és a fogorvos személye megnyugtató volt. Ezentúl ide fogok járni ellenőrzésre is!


Hajas Sarolta

Köszönöm a Dentys kollégáinak munkáját. Számos fogorvosi rendelőben jártam már, de sehol nem tapasztaltam olyan körültekintést mint itt. Különösen szimpatikus, hogy a beavatkozást megelőzően kezelési tervet kaptam, pontosan jelölve az érintett fogaimat és azok pontos kezelési leírását. A gyökérkezelés gyors és fájdalommentes volt, azóta problémamentes a fogam. Köszönöm!


Sajó Gizella

Nagyon korrekt fogászat, a szájsebészeti kezelésemet követő kontrollon is figyelmesek és informatívak voltak. Ajánlom a Dentys fogászatot!


Horváth Zsolt

7 érv a Dentys mellett

1.Fogászatunkban teljes körű ellátással szolgálunk a fogászat, fogesztétika, szájhigiénia és arcesztétika területén.
2.Szakembereink tapasztalattal rendelkező specialisták, akik folyamatosan képzik magukat, ismerik a fogászat legújabb trendjeit.
3.Rendelőnkben a jelen fogászat csúcstechnológiáit alkalmazzuk, kizárólag modern, megbízható eszközökkel dolgozunk.
4.Szakfogorvosainktól részletes, érthető kezelési tervet kap, így nem fogják meglepetések érni.
5.Nálunk valóban Ön áll a középpontban. Kollégáink a bejelentkezésétől kezdve udvariasan segítik a teljes gyógyulás felé.
6.Munkánkra és a beültetett implantátumokra, anyagokra garanciát vállalunk.
7.Minket választva hosszú távú, megbízható fogászati partnerre fog találni

Bízunk benne, hogy fogászati-, fogesztétikai-, szájhigiéniai problémájával, kérdéseivel minket fog keresni. A visszajelzések alapján büszkén állíthatjuk, mi vagyunk az egyik legmodernebb, legjobb fogászat Győr városában.