Szolgáltatásaink

Gyermekfogászat


Fogszakorvosként tudjuk, hogy szakmánk nem a legszerethetőbbek közé tartozik, az „ellenszenvet” a gyermekfogászat esetén különösen érezzük. Rendelőnkben a legmodernebb eszközöket és eljárásokat alkalmazzuk, melyek garanciát jelentenek a gyors és fájdalommentes kezelésekre, de hisszük, hogy a szakértelmen és technikai háttéren kívül az emberiesség és odafigyelés a másik legjelentősebb faktor munkánkban és a gyermekfogászatban. A gyógyítás alaptevékenységünk, de a megelőzést, valamint az ehhez kapcsolódó edukálást különösen fontosnak tartjuk, különösen gyermekek esetén. Fiatal pácienseinknek is részletes tájékoztatót nyújtunk, már ezzel is csökkentve a kezelés jelentette stresszt és félelmet. Ez a gyermekfogászat alapja.

Gyermekfogászat – odafigyelés és gyengédség

A gyermekfogászat alapjaiban nem tér el a felnőtt korúak kezelésétől, de az eljárások nagyobb körültekintést igényelnek. Nem elég a beteg fogakat kezelni, figyelni kell a gyermekek minden rezdülésére, a megfelelő ( néha túlbiztosított) érzéstelenítésre. Gyermekek esetén törekszünk az eredeti fogazat megtartására és megóvására. A gyermekfogászati kezelések során alkalmazott anyagok biztonságosak, az esetleges allergiafaktorokat pedig már időben, a fogászati konzultáció során felmérjük.

Gyermekfogászat

Gyermekfogászati kezeléseink:

Gyermek szájhigiénia

A gyermekek szájhigiénés tanítását már első tejfoguk előbújásakor érdemes elkezdeni, ekkora már javasolt a Dentys szakképzett gyermekfogászait felkeresni. Ez fontos találkozás lesz, hiszen gyermeküket már ekkor pozitív visszajelzés fogja érni a fogászatokkal kapcsolatban. Részletesen elmondjuk a gyermek fogainak helyes kezelésének folyamatát. A gyermekek összes tejfoga 2 éves korukra rendszerint előbújik, készüljenek fel helyes ápolásukra!

Gyermekfogászati kontroll

A gyermekek esetében is javasoljuk a fél évenkénti ellenőrzést. A rendszeres kontroll fontos, mivel a tejfogak gyorsan szuvasodnak. Fontos, hogy gyermekfogászaink teljes körű vizsgálatot végeznek. Ellenőrzik a fogak állapotát, kiszűrik az esetleges rendellenességeket és időben javaslatokat tudnak tenni szülőknek és ifjú pácienseknek.

Győri gyermekfogászat

Ha szeretné gyermekei fogainak egészségét hosszú távon megőrizni, szakorvosainkban emberséges, gyermekközpontú partnerre fog találni. Keresse fogászatunkat!

Gyermekfogászat a Dentys fogászati rendelőjében!

Foglaljon időpontot most! >> Foglalás <<

Dentys gyermekfogászat