Szolgáltatásaink

Fogsor Győr


Fogpótlásra szorul, de nem szeretne implantációt,  műfogsorban gondolkodik? Bár az implantáció a Dentys fogászati rendelőjében a legmagasabb elvárásoknak is megfelel, egyes pácienseinknek a rugalmas műfogsorok is biztos megoldást kínálhatnak. A megfelelően kivitelezett műfogsorok jól funkcionálnak, a mindennapi életben étkezésekkor sem okoznak kellemetlenségeket. A Dentys fogászatában hisszük, hogy  kiváló funkció és tökéletes esztétika csak úgy érhető el kivehető fogsor esetén, ha a precízen, a legapróbb részletekre és igényekre is összpontosítunk. Éppen ezért fogorvos kollégáink minden esetben fogtechnikusi konzultációt kérnek, így garantálva a kényelmet, használhatóságot és természetességet. Legyen új fogsora, fogpótlása valóban kényelmes, jól használható! Egy régebbi fotó, egy beszélgetés, régi rossz tapasztalatok átbeszélése, gondos tervezés és kivitelezés az alappillérei a műfogsor készítésének. Legyen fogsora természetes, kényelmes, olyan, amilyennel Ön és környezete is elégedett. A Dentys fogászati rendelőben tartós minőséget hozunk létre, a legjobb fogtechnikai labor szakértő csapatával kiegészülve.

Fogsor Győr

Rugalmas, könnyített fogsor Győr városában kényelmesen, precízen, Önre szabva! A rugalmas műfogsorok számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos merev fém vagy műanyag fogsorokhoz képest. A rugalmas kialakítású fogsorok vékonyak, nem fedik le a teljes szájpadot, így viselésük komfortos, szinte észrevehetetlen. A fogsor minden eleme teljesen allergénmentes, anyaga a legszigorúbb elvárásoknak is megfelelnek. A rugalmas műfogsor törhetetlen, színében megegyezik a szájpadláséval.

Válassza a rugalmas műfogsorokat, ha

  • kényelmes, szinte észrevehetetlen műfogsort szeretne viselni: A rugalmas műfogsorok az arckarakteréhez maximálisan igazodó műfogsor megoldások, így egyszerre kínálnak kényelmet és észrevehetetlen esztétikát. A műfogsor fogai készülhetnek műanyagból, kerámiából és kvarckristályból is, melyek alig különböztethetők meg az eredeti fogaktól
  • vékony, mégis szinte törhetetlen műfogsort szeretne használni: A rugalmas műfogsorok speciális „Vertex Thermosense” anyagból készül. A Vertex Thermosense thermoplasztikus tulajdonságának köszönhetően a száj hőjétől hozzáidomul a szájpadláshoz így biztos tapadást biztosítva. A „hőérzékeny” tulajdonságának köszönhetően problémásabb esetekben is alkalmazható. A Vertex rugalmas műfogsor alaplemeze törhetetlen.
  • a műfogsornak köszönhetően kisimult ajak körüli ráncokat szeretne: A rugalmas műfogsor ajak felőli részei feltöltésre kerülnek, így az ajkak teltebbek, a száj körüli ráncok pedig kisimultak lesznek. Fiatalodjon rugalmas műfogsorával!
  • olyan műfogsort keres, ami nem fedi le a teljes szájpadot: Felső fogsor esetében a hagyományos műfogsorral szemben jóval kisebb a szájpad felülete, vagy akár a nélkül is elkészíthető.
  • a műfogsorának köszönhetően vissza szeretné kapni tökéletes mosolyát.

Műfogsor Győr

A Denty fogászat kínálatában már mindenki számára elérhető a rugalmas fogsor Győr városában!
Döntsön megfontoltan, keressen olyan fogászatot, ahol műfogsorát valóban Önre szabják! Ne kockáztasson, legyen új fogsora kényelmes és igényes, a Dentys ezt maradéktalanul garantálni tudja! Nyerje vissza fogainak teljes funkcionalitását, új fogsora legyen kényelmes és esztétikus. Kérje fogorvosaink segítségét, hogy a legjobb megoldást választhassa!

Műfogsor megbízható fogászati rendelőből – Dentys

Foglaljon időpontot most! >> Foglalás <<

Dentys fogászat